Sunnwiks AB

FAST PRIS! Maila eller ring oss för kostnadfri offert.

Tjänster

Grovsopor & Avfall

Vi hanterar alla typer utav avfall hos dig som privatperson eller företagare. Allt ifrån möbler, vitvaror och inredning till byggavfall, wellpapp och blandskräp. 

Vi jobbar på många olika sätt vilket innebär att vi kan själva komma in och plocka ur skåp och diverse saker för att sedan sortera och åka iväg till närmaste återviningscentral eller lokal som du vill ha dem i. Eller göra en snabb upphämtning utanför en bostad eller en arbetsplats.

Dödsbohantering & Konkursbo

Vi vet att det är tufft när nära och kära går bort. Vi fixar en helhetslösning för dig som kund och så snart som möjligt har du en bostad för inflytt eller försäljning.
 
Vi plockar ur och står för bortforsling av allt som ska iväg ifrån bostaden och dess biytor. Även här är vi flexibla och jobbar utifrån dina behov.
Vi källsorterar och återvinner allt som kan finnas i ett hem. Vid behov så hjälper vi självklart till med transport av möbler och inredning som du vill ha till ett annat ställe och inte ska kastas.
 
Detsamma gäller konkursbon. Vi plockar ur maskiner, möbler och inredning och står för bortforsling av alla saker. 

Flytthjälp

Vi är ingen flyttfirma. Men självklart så kan du som kund kontakta oss och vi hjälper till med transport av möbler och annat lösöre. 

Vi strävar alltid efter..